Etienne van Rattingen - Natuurfilosoof & Gezondheidscoach

Ik moet mezelf beschermen tegen advocaten

Is het niet zonde dat je moet indekken voor alle legalezen? U moet weten dat ze een apart 'ras' zijn. Zonder dat je het beseft, naaien ze je met gemak een paar oren aan! Respect voor dat soort? HELEMAAL NIETS! Maar, ik ga alleen in de clinch met hen als het strikt noodzakelijk is.

Vandaag de dag hebben de meeste websites disclaimers waarin auteurs zich bij voorbaat verontschuldigen bij hun lezers om van alles wat is neergeschreven geen woord te geloven. Adviezen moeten vooral niet worden gevolgd. Alles is louter informatief!

Ik wil persoonlijk elke lezer waarschuwen om geen enkele beslissing te nemen, gebaseerd op hetgeen hier op deze website allemaal aan informatie wordt gegeven!

Alle disclaimers insisteren de lezer om alle beslissingen die ze nemen naar aanleiding van wat is neergeschreven op websites volledig te doen op eigen risico!

Deze waarschuwing MOET worden gegeven omdat de wereld nu bevolkt is door advocaten of hun 'handlangers' die gedreven door het idee dat er geld valt te verdienen geen moment onbenut laten om iemand, met allerlei uiteenlopende 'legalese' trucages, het vel af te stropen!

quotebeschermt u tegen scrupuleuze haaibaaien unquote

En zo, als auteur, voel ik de noodzaak om aan deze modetrend mee te doen om als zodanig alle lezers van deze website te waarschuwen voor de feiten, indien u iets uit gaat proberen, u dit volledig doet op eigen risico.

Natuurlijk is deze disclaimer eveneens geldig voor oude schoolboeken, kranten en al het andere wat is neergeschreven. Geloof niets van hetgeen ooit is opgeschreven of uitgegeven, ook de wetenschappelijke uitgaven niet!

Ik adviseer lezers dan ook om alle feiten met betrachting te benaderen. Ik beveel u aan om alle adviezen en opinies te negeren of toch op zijn minst te behandelen met veel argwaan! Elke lezer die iets gelooft van deze website of adviezen volgt, doet dit volledig op eigen risico

Verder kan ik u vertellen dat computers ontzettende gevaarlijke voorwerpen kunnen worden en men mag ze zeker niet laten vallen of gooien in een omgeving waar mensen of delicate dure gebruiksvoorwerpen kunnen worden verwond of beschadigd!

Anders gezegd: laat uw computer of deze website op uw tenen vallen en u bent aan uzelf overgeleverd.