Etienne van Rattingen - Natuurfilosoof & Gezondheidscoach

Hier komt u te weten WIE U ECHT controleren

Is het onze schuld, en dan bedoel ik de schuld van de gewone man in de straat, dat alles wat we gebruiken afhankelijk is van olie? Warmte, transport, industrie, maken van plastic, farmaceutische bedrijven. Er is geen enkel facet in ons leven dat NIET afhankelijk is van OLIE! Deze wereld is gecreŽerd door de OLIGARCHIE bestaande uit: Rockefellers met standard Oil, het Britse koningshuis met hun BP, het Nederlandse koningshuis en hun Rothschilds met SHELL. Deze mensen zijn niet eens tevreden met de RIJKDOM en financiŽle dominantie die ze door KARTELVORMING hebben gekregen. Nee, samen met de financiŽle dominantie kwam ook de macht. Nu willen ze ABSOLUTE macht. Ze willen een wereld scheppen die compleet voldoet aan HUN ZIEKELIJKE inzichten! Een wereld waar geen enkele vorm van vrijheid bestaat!

Diezelfde oligarchie is nu bezig om zielig te doen over het klimaat om op die manier de aandacht af te leiden van zichzelf. WANT! Ze hebben genoeg geld, macht en overheersing om iedereen die hun in de weg staat te manipueren, overheersen en elimineren! De grote massa moet DOM worden gehouden want anders kunnen ze hun ideeŽn niet doordrijven! De OLIGARCHIE wil in de toekomst uitmaken wie wel of niet en voor hoelang iemand mag leven en natuurlijk 'werken' (synoniem voor slaaf spelen) voor HEN.

De Connectie

U zult in deze documentaire van James Corbett zien wie onze slavendrijvers zijn. De namen Rothschild, Rockefeller, BP van het Engese vorstenhuis en Shell van het Nederlandse vostenhuis, gefuseerd met Rothschild zijn Nobel Caspion oliebedrijf in 1903. Zij zijn de werkelijke criminelen.

Geniet van deze duidelijke documentaire. Zeg me dan of de alternatieve pers het zwijgen moet worden opgelegd door deze nog steeds door onze samenleving onderhouden PARASIETEN, LEEGLOPERS en MOORDENAARS van de eerste orde!

Ik denk werkelijke dat de geschiedenis in zijn totaal moet worden herschreven alleen al om onze kinderen en achterkleinkinderen te beschermen tegen deze KLOOTZAKKEN! Men wordt niet rijk zonder doden op het geweten! VOLG HET GELD!

Geloof me. Het is een klein groepje welke de volledige controle over iedereen wil. Hun motieven zijn is simpel. Uitmaken of u mag leven of niet. Ze hebben controle gekregen over onze landen en regeringen door geld dat ze verdienden via hun oliekartel. Nu willen ze hun macht uitbreiden. Ze willen beschikken over mijn en uw leven. Alles is opgebouwd via olie, nu gaan ze door met de onnozele CO2 klucht! Kijk en huiver. Zie DEEL II.

U moet goed begrijpen dat in deel 2 duidelijk wordt wie in de DIKKE NEKKEN hun ogen nodeloze eters zijn. Wel in mijn ogen zijn juist zij die volledige TOTALITAIRE CONTROLE willen hebben over alle facetten en details in ons leven de ECHTE NODELOZE ETERS. Zij zouden moeten worden GESTOPT! Het zou de WERELDVREDE goed doen!

LAAT ONS HET GELD VAN 11 SEPTEMBER 2001 EEN KEER VOLGEN!

Plotseling komen we dan in een heel andere wereld. Een wereld die de regering van AMERIKA voor de rest van de wereld gesloten wilde houden!

Ik heb ťťn simpele vraag waar geen enkel onderzoek rekening mee heeft gehouden. Waar zijn alle passagiers uit de vliegtuigen naar toe? Die kunnen toch niet in rook zijn opgegaan?