Etienne van Rattingen - Natuurfilosoof & Gezondheidscoach

Wordt onze aarde warmer?

Zelf heb ik niet direct het idee dat de wereld aan het opwarmen is. Wel, dat het veel meer stinkt en ontzettend vervuild is. In mijn jeugd was het ook niet elk jaar even warm of kon je ook niet elk jaar schaatsen. Voor zover de bangmakerij van de 'groenen'. Ik ben niet onder de indruk van allerlei zichzelf roemende wetenschappers die dik geld hebben verdiend, gedoneerd door de GEF van Rothschild, zodat ze hun eigen bakermatje hebben 'beschermd' tegen CO2 en opwarming van de aarde. Hun deskundigheid wat betreft de kennis van het klimaat, is even groot als die van een kleuter! Niet bestaand dus!

Weet u dat op 13 juni 2017 in het Amerikaanse Wyoming een dik pak sneeuw lag? Waarom was dat geen wereldnieuws, denkt u? Wellicht omdat we met zijn allen moeten worden belogen of heeft u daarover een ander idee? Ook in Idaho is alles anders dan vorig jaar. Uiterwaarden staan er onder water, er zijn nieuwe kreken waar nooit kreken waren en ze stonden 13 juni op met sneeuw.

Opwarming van de aarde of niet?

U moet heel goed weten dat het op het moment van de sneeuwval op 13 juni in Wyoming overdag normaal gesproken toch gemiddeld al 26° zou moeten zijn. Boven NUL wel te verstaan! En een gemiddelde nachtelijke temperatuur van ongeveer 8°C.

11 juni 2017 sneeuwde het in Californië. Mensen denken daar al om wat dikke nekken van NOAA en NASA met pek en veren te gaan verrassen! Voor het geval iedereen denkt dat het gezwets is, hier een link!

quote... een bende oplichters ... meer niet .... unquote

De laagste temperaturen ooit gemeten in gans Amerika en niemand praat er over? Man als dat geen SAMENZWERING is? Ik ga het nog een keer vertellen. Als radiozendamateur ben je afhankelijk van het aantal zonnevlekken. We stevenen af op een zonnecyclus met weinig of geen uitbarstingen, dus vergeet het eeuwig dat het opwarmt. Slecht en koud weer dendert er op ons af. Voor de rest is alles GEZEVER! Ik zou graag alle potverteerders van het IPCC en hun groene HOLMAATJES willen vragen om hiervoor een plausibele verklaring te geven. Waarom hebben we extreme kou die niet alleen Amerika maar ook Europa in de ban had in de late lente en vroege zomer? Trouwens we zagen dat ook al vorig jaar augustus in Nederland. Vliegvelden Rotterdam en Twente vorst aan de grond. Iedere 'klimaatgoeroe' zweeg als het GRAF! Gewoon een bende oplichters, meer niet!

Wie nog steeds niet in de aankomende kleine ijstijd gelooft, gaat in de toekomst heel veel kou hebben, geloof me!

Wat OPLICHTER AL Gore betreft. Die predikte dat de ijskap tegen 2014 weg zou zijn. Hij had het mis en over al de andere opgedrongen leugens ook. Op sommige plekken in het noorden van Canada ligt nu ijs van twee meter dik. Dat is het tegenovergestelde van wat GORE ooit heeft beweerd. Trouwens het sneeuwde ook in Moskou en wel op 2 juni 2017!

Data wordt gemanipuleerd, geloof me. Een Rothschild bank, GEF, is afhankelijk van een hogere temperatuur want dan stromen de betalingen binnen. Dat krijg je dan. Als oplichter bankier kun je misschien wel alle regeringen en andere klojo's naar je pijpen laten dansen. Het weer echter kun je met al jouw oplichtersbanken, naar je kont dansende mediabedrijven en andere over het paard getilde klotenhommels niet bewerken. De natuur namelijk is niet te manipuleren! Misschien had u beter op moeten letten in school. Daar is de koolzuurassimilatie duidelijk uitgelegd. Man wat een afgang en dan al die op sleeptouw genomen 'WETENSCHAPPERS' die komen straks nergens meer aan de bak, zoveel is zeker.

Het is maar een idee. Maar misschien is het toch beter om het Parijse klimaatakkoord de rug toe te keren. Moeten we de oplichters van de GEF ook niet langer betalen!